Enjoy The Amazing Mjesec boje krvi (Mjesec boje krvi #1) RTF Anytime

Book Stars: 2.84 of 5 stars Ebook's Rating:
55 ratings
Mjesec boje krvi (Mjesec boje krvi #1)
.
Original EBook Title: Mjesec boje krvi Ebook Format: MOBI, TXT, PDF, FB2, iBook, ePub, DJVU, RTF, DOC
Language of Ebook: Croatian Book Info: Paperback, 140 pages
Tags: Young Adult Book's Category: "Young Adult"

Electronic Book Description:

Sve legende o vampirima su vam lagale, prava istina počinje u podzemlju Zagreba...
Zašto u Tininoj glavi odjekuje glas mrtve bake? Je li baš puki slučaj što na putu od škole do kuće nalazi mrtve vrapce? Zašto može čuti misli svojim prijateljica?
Serija čudnovatih događaja počinje kvariti Tininu idilu, koja je započela nakon neočekivanog upisa u elitnu privatnu srednju školu Sve legende o vampirima su vam lagale, prava istina počinje u podzemlju Zagreba...
Zašto u Tininoj glavi odjekuje glas mrtve bake? Je li baš puki slučaj što na putu od škole do kuće nalazi mrtve vrapce? Zašto može čuti misli svojim prijateljica?
Serija čudnovatih događaja počinje kvariti Tininu idilu, koja je započela nakon neočekivanog upisa u elitnu privatnu srednju školu u Zagrebu, vodeći je prema vrhu, Ali taj put nije ravan. To je put koji ju vodi na otmjene tulume njene nove prijateljice Danijele i njenog prelijepog brata Maksa. Ali to je put koji ju odvodi i u tajne podzemne tunele, crkve zaboravljenih sekti, u umobolnicu kod odbačenih. Je li Tina izabrana da bude dio nove elite ili dio elite koja vlada stoljećima a čije se ime spominje tek u legendama i tinejđerskim ljubavnim romanima.I zašto su odabrali baš nju?
U luđačkom ritmu Tina će otkriti tajnu svoje obitelji, ljubav od prve kapi krvi, zašto nastaje bijeda i tko njome upravlja, Tina će otkriti misterij okrvavljenih očnjaka.
Pripremite se. Počinje luđačka vožnja kroz tobogan smrti...

Categories: