Discover The Wonderful Hoed u voor mensen die iets zeker weten PDF Online

Book Stars: 3.30 of 5 stars Ebook's Rating:
10 ratings
Hoed u voor mensen die iets zeker weten
.
Original EBook Title: Hoed u voor mensen die iets zeker weten Ebook Format: MOBI, TXT, PDF, FB2, iBook, ePub, DJVU, RTF, DOC
Language of Ebook: Dutch Book Info: Paperback, eerste druk, 375 pages
Tags: Book's Category: "Uncategorised"

Electronic Book Description:

De mens koestert een draak aan zijn borst maar heeft, hoe verrassend, ook lichtjes zijn ogen. En ik denk dat we kunnen kiezen. Ik geloof niet in causaliteit. Ik geloof niet dat de woorden die ik nu schrijf al zijn vastgelegd in de oerknal, dat geloof ik. Ik kan het niet bewijzen. Ik wil het zo. Ik wil zelf verantwoordelijk zijn voor mijn daden.
Aldus Jan Terlouw in "Hoed u De mens koestert een draak aan zijn borst maar heeft, hoe verrassend, ook lichtjes zijn ogen. En ik denk dat we kunnen kiezen. Ik geloof niet in causaliteit. Ik geloof niet dat de woorden die ik nu schrijf al zijn vastgelegd in de oerknal, dat geloof ik. Ik kan het niet bewijzen. Ik wil het zo. Ik wil zelf verantwoordelijk zijn voor mijn daden.
Aldus Jan Terlouw in "Hoed u voor mensen die iets zeker weten." Hier is een oud politicus aan het woord die wezenlijke vragen durft te stellen over duurzaamheid, democratie, mensenrechten, welvaartsverdeling, euthanasie. Daarbij laat hij ook zijn gedachten gaan over andere politici, zoals Den Uijl, Obama, Rutte. En wat dit boek nog waardevoller maakt, is dat Terlouw zich niet beperkt tot de politiek - hij schrijft over het leven in al zijn facetten en doet dat in vele toonaarden. Het resultaat is een bonte schakering van niet eerder in boekvorm gepubliceerde lezingen en essays, verhalen en gedichten.

Categories: